top of page

Laat je dierbare herinneringen elke dag opnieuw tot leven komen met deze wanddecoratie

Je hebt een fotosessie gedaan met Sophie en er zijn mooie herinneringen gevangen. Deze wil je vasthouden. Voor altijd! Ga je voor een album? Of kies uit jouw persoonlijke galerie de mooiste momenten en maak van je muur een persoonlijk kunstwerk vol liefde?! Of het nu gaat om die speelse glimlach van je kind, een knuffel van opa en oma, eindelijk een keer compleet of een spontaan gezinsmoment; jouw muur vertelt het verhaal van jullie familie. Deze wanddecoraties zijn een lust voor het oog en het hart en geven je huis een warme en persoonlijke touch.

En last but not least: het is goed voor het zelfvertouwen & welzijn van je kind.

Laat je dierbare herinneringen elke dag opnieuw tot leven komen – jouw lievelingsmensen verdienen een ereplek aan de muur!


Ik heb vier soorten wanddecoratie voor je geselecteerd; hoogwaardige, duurzame producten, gemaakt om generaties lang mee te gaan. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden, maar met mijn jarenlange ervaring raad ik deze top 4 van harte aan. Zo weet je zeker dat je iets moois & goeds aan de muur kunt hangen!


1. Ingelijste Art Print | houten lijst

Deze hoogwaardige fotolijsten zijn leverbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en houtkleurig. Mét of zonder passe partout.

Laat je foto strak en mooi inlijsten in prachtige, duurzame fotolijsten. Klassiek of modern interieur: de ingelijste foto blijft altijd favoriet.

21x30 cm €190,- (ook in grotere maten leverbaar)


2. Foto achter acrylglas

Professioneel fotopapier | 6mm acryl | 8mm MDF ophangsysteem

Briljante kleurweergave, geprint op professioneel fotopapier achter een mooi afgewerkte acryl glasplaat wat voor een extra dimensie zorgt. Perfect voor eigentijdse huiskamers.

21x30 cm €192,50 (ook in grotere maten leverbaar)


3. Canvas in baklijst

Lijsten leverbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en naturel.

Tegenwoordig niet meer weg te denken en nog altijd zeer geliefd om aan de muur te hangen.

20x20 cm €65,- (ook in grotere maten leverbaar)



4. Foto op aluminium

Foto gedrukt op Dibond. Dibond bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Leverbaar in wit mat, aluminium en goud.

Stoer, strak, ultrasterk en onverwoestbaar. Voor moderne & industriële interieurs. De kleuren zijn briljant door de metalen achtergrond.

20x20 cm €42,50 (ook in grotere maten leverbaar)



4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Tikkertje

Kommentarer


bottom of page